Om os

Dit Indeklima arbejder for at såvel boliger som arbejdspladser får det bedst mulige indeklima, så problemer med hovedpine, træthed, allergier og andre indeklima-relaterede problemer undgås eller minimeresDit Indeklima arbejder for at såvel boliger som arbejdspladser får det bedst mulige indeklima, så problemer med hovedpine, træthed, allergier og andre indeklima-relaterede problemer undgås eller minimeres. Vi kan teste indeklimaet for problemer med alt fra fugt og skimmelsvamp, over formaldehyd og radon, til pcb og støvmider.

Vi har desuden stor erfaring med rådgivning og projektstyring inden for fugtsikring (f.eks. fugtsikring af kælder), isolering, radonsikring, skimmelsanering og ventilation. Vi kan derfor tilbyde vores ekspertise på dette område inden for både små og store opgaver, der kan hjælpe dig til et godt indeklima.

Dit Indeklima er en væsentlig underdel af AGX Nordic ApS, der bl.a. også ejer og driver websiderne RadonHuset og SkimmelsvampTest. På disse websider kan man bl.a. finde et stort udvalg af “gør-det-selv” indeklima-test.

Om AGX Nordic

AGX Nordic har været på det nordiske marked i mere end 10 år og har flere gange været Gazelle-virksomhed, hvilket vi selvfølgelig er stolte af. Vi sætter en ære i at at tilbyde professionel rådgivning, laboratorie- og gør-det-selv test (bl.a. skimmelsvamptest), analyser/rapport og håndværksydelser indenfor bl.a. indeklima, sanering og ventilation.

Blandt vores specialer er test, rådgivning og udbedring af skimmelsvamp og radon, desinficering af bygninger og enkeltrum, TVOC-måling og -udbedring, formaldehyd-målinger og -rådgivning, bekæmpelse af skadedyr, indeklima-undersøgelser og rådgivning samt etablering og vedligehold af ventilation.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti. Desuden har vi alle lovpligtige godkendelser og certifikater.

Call Now Button