Bedre indeklima med ventilation

Ventilation er vigtigt for et godt indeklimaIndeklimaet, uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen, skal være i orden. Vi mennesker fungerer nemlig bedst, når temperatur, fugtighed, luft mv. føles behagelig. Et dårligt indeklima kan give gener og skader på bygningen.

Et godt indeklima er afgørende for både helbred og velvære. Uanset om det er på arbejdspladsen eller i hjemmet!

Ofte er det ikke så meget, der skal til for at sikre et godt indeklima. F.eks. ved de fleste, at der bør luftes ud med gennemtræk mindst tre gange dagligt. Det fungerer dog sjældent i praksis, da de fleste af os har en travl hverdag.

Det betyder, at man måske ikke er så meget hjemme. Og når man er hjemme, har man ofte for travlt. For eksempel om morgenen, hvor man har travlt med at komme af sted, og efter arbejde, hvor indkøb, madlavning og familie også skal op i en højere enhed.

På arbejdspladsen bliver der måske heller ikke luftet så ofte ud, som der egentlig burde. Der er måske kollegaer, der ikke bryder sig om træk eller det bliver ganske enkelt glemt, når der er travlt.

Desuden kan det være en udfordring at leve op til om vinteren. Her kan det jo hurtigt blive en tand for køligt med gennemtræk.

Holder dig og bygningen sund

Derfor kan det være en rigtig god ide at få etableret et ventilationsanlæg. Så sørger det automatisk for at udskifte luften, så den aldrig bliver for fugtig eller for tør. Og kombineres ventilationen med varmegenvinding, hvor den eksisterende varme ”genbruges”, bliver der heller aldrig for køligt.

I private hjem sikrer et ventilationsanlæg ikke kun, at beboerne ikke kommer til at døje med gener som hovedpine, tørre slimhinder osv. Det sikrer også, at selve bygningen trives og dermed holder længere.

På arbejdspladsen handler det selvfølgelig også om at sikre, at såvel mennesker som bygninger trives. Men det giver desuden rigtig god, økonomisk mening: Medarbejdere, der trives i det daglige, bliver ikke kun mindre syge, men også mere effektive.

Ydermere kan god ventilation hjælpe med at mindske udfordringer med fugt, skimmelsvamp, radon, formaldehyd og andre VOC’er samt husstøvmider. Der er med andre rigtig mange fordele ved at sikre god ventilation – uanset det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Få et uforpligtende tilbud
Ønsker du at høre mere om mulighederne og hvad det vil koste, at etablere professionel ventilation hos dig? Så bestil et gratis og uforpligtende konsulentbesøg. Kontakt os allerede i dag på tlf. 31 11 90 00 eller skriv til os på info@agx.dk.

Vi tilbyder:
Dit Indeklima kan rådgive om og dimensionere komplette ventilationsløsninger i alle størrelser til private og erhverv, f.eks. genveks-/genvexanlæg og varmepumper. Vi kan ligeledes hjælpe med at indhente tilbud.

Hvis du ud fra vores indhentede tilbud vælger at gå videre med en af vores samarbejdspartnere, kan vi styre hele processen. Ydermere får du garanti på arbejdet.

Call Now Button