Om os

Dit Indeklima er en del af AJ-HealthTech ApSDit Indeklima arbejder for at såvel boliger som arbejdspladser får det bedst mulige indeklima, så problemer med hovedpine, træthed, allergier og andre indeklima-relaterede problemer undgås eller minimeres. Vi kan teste indeklimaet for problemer med alt fra fugt og skimmelsvamp, over formaldehyd og radon, til pcb og støvmider.

Vi har desuden stor erfaring inden for rådgivning og projektstyring inden for fugtsikring, isolering, radonsikring, skimmelsanering og ventilation. Vi kan derfor tilbyde vores ekspertise på dette område inden for både små og store opgaver.

Dit Indeklima er en væsentlig underdel af AJ-HealthTech ApS, der også ejer og driver websiderne RadonHuset og SkimmelsvampTest. På disse websider kan man bl.a. finde et stort udvalg af “gør-det-selv” indeklima-test.

Oprindelig er Dit Indeklima udsprunget af ingeniørvirksomheden Ammongas A/S, med hvem vi fortsat deler lokaler i Glostrup. Vi tæller i dag syv erfarne og højtuddannede medarbejdere, med hver sit speciale. Heriblandt bygnings- og kemiingeniører.